Despre noi

„Educatia este cheia de a deschide poarta de aur a libertatii” - George Washington Carver

DESPRE NOI

 CENTRUL EDUSMART a fost înființat în anul 2019, în orasul Buftea, la inițiativa doamnei prof. BALEA CARMEN, care în prezent este director de programe și care, a reușit să formeze o echipă valoroasă, plină de creativitate, cu initiative de a cunoaste si intelege actul didactic. Echipa de inițiativă a atras colaboratori și formatori, cadre didactice din toată țara.

Platforma educationala inscrieri

MISIUNEA NOASTRA

 MISIUNEA CENTRULUI EDUSMART este de a promova inovaţia, creativitaea şi reforma în educaţie, de a asigura cadrul pentru dezvoltarea personală şi profesională a personalului din învăţământul preuniversitar, în raport cu standardele profesionale pentru profesiunea didactică, standardele de calitate şi competenţele profesionale, precum şi în raport cu politicile şi strategiile naţionale si europene în domeniul educaţiei. 

Eurotrading

COLABORATORI

  • Viorel Găișteanu-Şcoala Gimnazială Nr. 2, Buftea
  • Cîrligeanu Margareta – Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava
  • Marian Gina Mariana- Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr„ Zalău
  • Manea Mirela-Şcoala Nr. 2 Buftea
  • Balea Carmen Liliana – Grădiniță “Căsuța Copilariei”, Buftea

PLATFORMA EDUCATIONALA ONLINE – isi propune crearea unui mediu virtual dedicat cadrelor didactice, un mediu care sa faciliteze schimbul de experienta, formarea si informarea acestora, astfel incat sa se creeze o comunitate online, de dezvoltare si colaborare profesionala.