Inscrieri

PROIECTE ÎN DERULARE AN SCOLAR 2023-2024:

Proiect SNAC ,,O FAPTA BUNĂ ÎN FIECARE ZI ”, in parteneriat cu Crucea Rosie!
                                          REGULAMENT PROIECT NAŢIONAL SNAC ,, O FAPTA BUNA IN FIECARE ZI ! “ EDITIA A-IV-A
 
Implicarea în proiect presupune înscrierea ca participant în proiect.
Se pot inscrie la proiect si elevii, prin trimiterea a unui singur material, fie ca este compunere/referat/poezie, etc. De asemenea, elevii coordonati de profesorii lor ce vor reusi sa trimita colete catre Crucea Rosie, vor primi premii de voluntariat, ce vor fi trimise la final, in setul de diplome pentru cadre didactice.
Fiecare cadru didactic va redacta un material didactic (articol, studiu de caz, studiu de specialitate, proiect didactic, proiect educational, PIP,etc.), pe care il va trimite pe email, impreuna cu dovada platii la info@revistaeducatie.ro . In acelasi mail, se va trimite si materialul elevului coordonat, daca este cazul. Participarea indirecta a elevului cu articol nu este obligatorie, insa incurajam implicarea acestora prin fapta buna catre Crucea Rosie, Ilfov.
Teme abordate: voluntariat, ajutor social, proiecte didactice/educative din perioada Craciunului, etc.
CONDITII DE REDACTARE:
TNR, 12, spatiere 1.15, MAXIMUM 10 PAGINI, diacritice; numele autorului si scoala de provenienta vor fi trecute sub titlul lucrarii, in partea dreapta (format Microsoft Word).
Se accepta tabele, poze, orice dovada a prezentei elevilor/profesorilor la activitatile prezentate in lucrare.
 MATERIALELE CE NU RESPECTA CONDITIILE DE REDACTARE, NU VOR FI PUBLICATE!
! Nu exista fisa de inscriere, caci toate informatiile pentru personalizarea diplomelor (nume/prenume/scoala), le avem deja din materialul dumneavoastra.
 Pentru cadrele didactice colaboratoare, la 8 participanți, se oferă o gratuitate pentru profesorul coordonator din unitate/ localitate! De asemenea, familia plătește o singură taxa (soț/soție, frate/sora).
 Trimiterea coletelor catre Crucea Rosie reprezinta o mana de ajutor pentru voluntarii ce doresc a face bine in perioada urmatoare.
Filantropic în adevăratul sens al cuvântului este gestul voluntar, gestul de dăruire de sine, izvor de fericire si longevitate.
 
 

    Formular de inscriere